Biblioteca Universității Tehnice „Gheorghe Asachi”

Biblioteca Universității Tehnice „Gheorghe Asachi”

Votată ca fiind cea mai frumoasă bibliotecă din lume, concurând cu altele precum cea de la Trinity College din Dublin, Biblioteca Regală Portugheză de la Rio de Janeiro sau Biblioteca Naţională din Praga.
Biblioteca Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași – Imobil „A” este o bibliotecă funcțională, care deservește studenții, cadrele didactice, personalul și partenerii Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI), asigurând condiții de studiu acestora, precum și desfășurarea unor activități cu caracter cultural-educativ.
Biblioteca Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași – Imobil „A” nu este inclusă în circuite turistice, iar vizitarea acesteia este permisă membrilor și partenerilor Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași doar cu acordul rectorului TUIASI. Programul vizitelor este de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 15.00.
Persoanele care doresc să viziteze Biblioteca Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași – Imobil „A” sunt rugate să completeze o cerere adresată rectorului TUIASI, cu detaliile vizitei: scop, data, interval orar, număr persoane români/străini, alte detalii.
Cererea semnată și scanată se trimite spre avizare și aprobare pe adresa de e-mail mianus@tuiasi.ro sau adresa ccopacea@tuiasi.ro, cu cel puțin două zile de data vizitei. Cererile se pot aduce și personal la sediul central al Bibliotecii.
Pentru alte detalii privind vizitele Bibliotecii, vă rugăm să vă adresați următoarei persoane de contact:

  • ing. Mariana Ianuș, e-mail: mianus@tuiasi.ro ,
    tel.: +40 740911 862, +40 232 702379.

Abonează-te la newsletter

Primește pe e-mail informații despre evenimente, noutăți locale și multe altele.