2023 Esports World Championship

Amfiteatrul Palas

Despre eveniment

2023 Esports World Championship

In perioada 25 august – 3 septembrie va avea loc la Iași Digital Throne – WEC Iasi 2023 , festival care lansează la nivel internațional strategia Iașului de a deveni o capitală globală a sportului digital, artei, educației și divertismentului!
Ne bucurăm să îi avem alături de noi pe cei 700 de jucători din întreaga lume, care vor cunoaște cultura noastră și vor vorbi despre ea în țările din care vin, fie că vorbim de SUA, fie de Suedia sau Australia.
Pe lângă sutele de jucători profesioniști care vin în orașul nostru, avem mii de turiști interesați de acest fenomen mondial de esports, precum și de concertele de muzică și evenimentele conexe organizate la sfârșit de august și început de septembrie.
Principalele evenimentele din cadrul Digital Throne sunt:
• Un eveniment de deschidere grandios pe 25 august, de la ora 21:30, cu drone, 3D mapping și artificii;
• Campionatul Mondial de Esports care adună la linia de start 700 de jucători din peste 120 de țări;
• Comic Con, pentru prima oară la Iași (25 – 27 august);
• Talk-uri zilnice despre industria de esports;
• Ceremonia de închidere (1 – 3 septembrie) la care vor cânta artiști de top: Armin van Buuren, Tujamo, Lost Frenquencies, Tom Odell, JP Cooper, Delia, B.U.G. Mafia, Subcarpați și mulți alții.
Găsiți toate detaliile despre concerte și Campionatul Mondial de Esports de la Iași pe pagina oficială: https://www.facebook.com/digitalthroneiasi.

Abonează-te la newsletter

Primește pe e-mail informații despre evenimente, noutăți locale și multe altele.