Peripețiile prințesei Merida | Marionnette Show

Ateneul Național din Iași

Despre eveniment

Peripețiile prințesei Merida | Marionnette Show

Duminică, 19 martie 2023, de la ora 11:00, Marionnette Show și Ateneul Național din Iași vă invită la spectacolul „Peripețiile prințesei Merida”!
Merida este, după cum bine știți, o prințesă diferită. Ea refuză cu îndărătnicire să poarte rochii încorsetate, să-și prindă părul în codițe și să poarte coroniță. Mama ei însă, încearcă prin fel de fel de mijloace să o învețe să se comporte ca o prințesă adevărată. Conflictul povestioarei noastre începe atunci când între cele două se produce o ceartă, iar Merida, furioasă și încăpățânată, pleacă de la castel dorindu-și ca mama ei să se schimbe. Dacă va reuși Merida sau nu să-și schimbe mama…vă invităm să aflăm împreună!
Povestea va fi presărată cu cântece hazlii și personaje încântătoare și va fi plină de dinamism și culoare!
Prințesa Merida, alături de personajele care îi vor fi alături, va transmite copiilor faptul că trebuie să învețe să-i accepte pe cei din jurul lor chiar dacă sunt diferiți, că nu trebuie să ia decizii majore atunci când sunt supărați sau nervoși, că nu trebuie să încerce să-i schimbe pe cei de lângă ei pentru că s-ar putea să facă o mare greșeală și că trebuie să fie întotdeauna curajoși!!
Trupa Marionnette Show vă așteaptă să descoperiți „Peripețiile prințesei Merida”!
Distribuție:
Merida – Alexandra Paftală
Mama – Andra Burlacu
Doica – Mariana Dumitrache
Tatăl – Iulian Lungu
Bilete pe: https://www.ateneuiasi.ro/…/peripetiile-printesei…/ sau la casieria Ateneului!

Ateneul Național din Iași

Abonează-te la newsletter

Primește pe e-mail informații despre evenimente, noutăți locale și multe altele.