ROTI PE GHEATA 2023

Padurea Ciric

Despre eveniment

ROTI PE GHEATA 2023

Clubul de Ciclism și Ecologie IasiBike, susținut de grupul de cicliști „Pasiune pe 2 roti”, sparge gheața, deschizând sezonul concursurilor de Mountain Bike cu competiția Roți Pe Gheață, ajunsă la cea de-a X-a ediție.
Bicicliștii care pedalează și iarna sunt invitați la o întrecere prin pădurea Ciric de lângă Iași, unde, în funcție de cum va fi vremea, vor avea de înfruntat zăpada sau potecile zvântate din pădure (poate ca anul asta nu o sa fie noroi).
Participantii vor lupta pentru medalii la categoriile Elite – masculin și Amatori – masculin și feminin, și, pentru prima oară în cadrul acestei competiții, vor putea participa și deținătorii de biciclete MTB electrice.
Traseul este accesibil, o tură având cca 5 km, numărul de ture fiind diferențiat în funcție de categorie. Cronometrajul va fi cu chipuri.
În pachetul de start, pe lângă energizante, bonurile pentru mâncare, ceai/cafea și vin fiert, concurenții vor avea și o mică surpriză.
Voia buna ne va însoți pe tot parcursul concursului, iar spiritul de fair-play de asemenea sperăm sa fie nelipsit.
Mai multe detalii găsiți pe site-ul concursului, https://rpg.IasiBike.ro, iar înscrierile și plata taxei se fac pe platforma https://www.cronometrajonline.ro/concurs/rpg-23/.
Echipa voluntarilor din IasiBike și partenerii lor va așteaptă cu bucurie și entuziasm la aceasta a zecea ediție a concursului Roți Pe Gheață! Luați-va prietenii ori familia cu voi ca sa va facă galerie și haideți la primul concurs de MTB din acest an!

Abonează-te la newsletter

Primește pe e-mail informații despre evenimente, noutăți locale și multe altele.