Yo Soy Maria | Spectacol de Tango Argentinian

Ateneul Național din Iași

Despre eveniment

Yo Soy Maria | Spectacol de Tango Argentinian

Cluj Tango Orchestra vă dă întâlnire pentru prima dată la Iași, într-un loc absolut minunat – Ateneul National din Iași – Marți, 12 Iulie 2022, de la ora 19:00!
Un spectacol de tango argentinian complet, muzică și dans.
Venim din Cluj- Napoca, 5 muzicieni profesioniști, membri ai Filarmonicii de Stat Transilvania, ai Operei Naționale din Cluj și ai Colegiului de muzică „Sigismund Toduța”. Cu o experiență scenică bogată pe scenele Filarmonicilor din țară și a festivalurilor de tango argentinian din România și din străinătate aducem în fața publicului larg o fărâmă din frumusețea și magia muzicii de tango argentinian.
Concertele noastre sunt sub egida Ambasadei Republicii Argentina în România, cu susținerea partenerilor noștri de imagine, Opera Națională Cluj și Colegiul de Muzică „Sigismund Toduța” din Cluj Napoca.
Concertul este gândit în jurul solistei noaste, Victoria Cormoș, care nu mai are nevoie de nicio prezentare în lumea tangoului din România. Un artist liric complet, cu un CV muzical impresionant, de la roluri pe scena Operei Naționale până pe ringul de tango!
O prezență scenică electrizantă și încântătoare. Alături de noi vor dansa prietenii noștri, Doina Enache (Brașov), una dintre cele mai vechi și mai titrate instructoare de tango din România și George Ciobanu (Iași), un minunat dansator cu o experiență semnificativă pe ringurile de dans.
Partenerul nostru în acest periplu muzical este Ateneul National Iași, care ne pune la dispoziție toate condițiile pentru acest concert!
Așadar, vă așteptăm la tango!
🎫 Bilete pe https://www.ateneuiasi.ro/class/yo-soy-maria/ sau la casieria Ateneului

Ateneul Național din Iași

Abonează-te la newsletter

Primește pe e-mail informații despre evenimente, noutăți locale și multe altele.