Hotel Belleville ***

Hotel Belleville ***

Hotel Belleville Iasi ofera cazare in 20 camere cu urmatoarele facilitati:telefon,aer-conditionat,frigider, internet gratuit si nelimitat de mare viteza, birou, demi-fotolii,uscator de par,accesorii baie, 52 canale TV romanesti si internationale, televizoare LCD,facilitati de calcat in fiecare camera.

O zona de biblioteca,cu fotolii masaj si relaxare,completeza confortul d-voastra. Oferim cafea si ceai gratuit pe perioada sejurului,la fel si apa minerala plata la dozatoarele din hotel.

Animalele de companie nu sunt acceptate.

Fumatul este interzis in incinta hotelului,avem o zona speciala alocata,in exterior.

Camerele Single dotate cu pat confortabil,sifonier, birou, demifotoliu si televizor LCD sunt special concepute pentru momentele de relaxare, atat de necesare dupa o zi incarcata.

Camerele Double Twin sunt spatioase si luminoase, dotate de asemenea cu birou de lucru, mobilier de calitate si televizoare LCD. Toate baile camerelor sunt modern echipate, cu uscator de par, oglinda de machiaj si cabine de dus de dimensiuni generoase.

Camerele Double Matrimoniale ofera tot confortul si intimitatea celorlalte camere, fiind dotate cu un pat matrimonial mare si confortabil.

Iasi, Str. Ciurchi, nr. 21
Situat la 1,4 km de centrul orasului.
Tel 0040.332.141.503, 0743.222.242‎
Email: office@hotelbelleville.ro

DBL: 200 lei
Pretul nu include micul dejun si taxa locală.

Abonează-te la newsletter

Primește pe e-mail informații despre evenimente, noutăți locale și multe altele.