Baza de agrement Ciric

Baza de agrement Ciric

Zona este accesibila cu autovehicolul, fie dinspre Tatarasi Sud (din zona „Doi Baieţi”, pe aleea ce urmeaza firul apei), fie pe Drumul Aeroportului (pornind din str. Eternitate, in apropiere de zona Podul de Fier). Zona de agrement Ciric este o zona limitrofa a Iasului, fiind situata la o distanţa de 6 km de centrul orasului, in partea de est, in preajma unei salbe de lacuri, inconjurate de padure.

Baza de Agrement Ciric a suferit mai multe modificari astfel ca au fost realizate amenajari exterioare, plaje si piscine, au fost amenajate locuri de desfasurare a activitatilor de agrement, au fost construite pontoane si a fost instalat si un circuit de telescaune ce leaga Moara de Vant de Strada Aeroportului.

Parcul de aventura consta in activitati de escaladare, catarari in copaci, paint ball dar si plimbari cu telescaunul.

Pe langa aceste amenajari, zona Ciric mai dispune de un teren pentru minigolf, două terenuri de minifotbal cu suprafaţă de iarbă artificială şi un teren multifuncţional (volei, handbal, baschet), o zonă de escaladare ziduri, 6 terenuri de tenis de câmp pe suprafaţă de zgură, un pavilon de tenis de masă cu suprafaţa de 450 mp (aproximativ 15 mese de tenis) şi o zonă de paintball, parcuri de joaca pentru copii (cu zona de gonflabile), piste de biciclete si plimbari pe lac cu hidrobicicletele (4 pantoane) si barci.

Exista două trasee de microbuz către Ciric, microbuzele cu numerele 48 și 49.

Activitatile au loc pe baza de cerinte şi programari.Persoanele care vor veni cu maşina vor avea la dispoziţie parcările din zonă, tarifele fiind de 3 lei/h/maşină şi 10 lei/h/autocar.
Pentru programari (intre orele 8:00 – 20:00):
Telefon: 0774 933807 informatii si programari terenuri tenis, fotbal.
0736 876236 informatii ambarcatiuni.
Piscinele nu se inchiriază!
Baze Nautice:
1. Baza Nautica „Dorobant”

Abonează-te la newsletter

Primește pe e-mail informații despre evenimente, noutăți locale și multe altele.