Enduro Ranch

Enduro Ranch

Enduro Ranch este primul și singurul parc natural și de aventură off-road din Nord-Estul României, adică din estul sălbatic.
Adresa exactă este Strada Ana Ipătescu nr.8, Sat Pietrărie, Comuna Bârnova, Județul Iași, România. Lat: 47.09174444, Lng: 27.63077514. Ne găsiți și pe Google Maps. Parcul este deschis indiferent de anotimp, accesul se realizează pe bază de rezervare iar persoanele juridice și grupurile organizate au prioritate.
Numar de telefon pentru rezervari in cadrul parcului (inclusiv la zona de campare) este +40738682102 Experiențele oferite de noi sunt:
-teste auto /moto /ATV /biciclete/ camioane/ orice vehicule motorizate sau nemotorizate, pentru a pune la încercare modele noi, piloți noi, abilități noi. Traseele noastre sunt pre-configurate, ele fiind personalizate în funcție de solicitări pentru că posibilitățile de amenajare sunt versatile – mai ales pentru 4X4, enduro, – -hard-enduro, mountainbike sau chiar alergări pe teren accidentat. Versatil este și singurul circuit de motocross din Moldova construit la Enduro Ranch. Acesta are o suprafață „hard-pack”, o lungime de 1.300 de metri, viraje și sărituri diverse – step-down, step-up, duble și valuri. Timpul de test pentru parcurgerea completă a traseului este de 1’38’’ iar startul îl pot lua câte 25 de sportivi pe fiecare linie.
team-building-uri organizate departe de lumea dezlănțuită și totuși aproape de oraș (15 km de centrul Iașului).
loc pentru grătar – accesul la locuri special amenajate, în mijlocul naturii.
evenimente în aer liber – amfiteatru natural ideal pentru spectacole, festivaluri, proiecții de film drive-in, petreceri, focuri de tabără, orice alte manifestări originale.
competiții sportive foarte diverse: auto, moto, biciclism, alergare, cosit și multe altele.
loc de explorare, antrenament sau meditare pentru cercetași, trupe de gherilă, grupuri de yoga și alte ființe sociale sau antisociale.
loc de campare doar pentru corturi sau rulote, pentru că la enduranch nu sunt construcții, singurele stele pentru cazarea noastră sunt cele de deasupra voastră.

Abonează-te la newsletter

Primește pe e-mail informații despre evenimente, noutăți locale și multe altele.