Concert vocal-simfonic dedicat Sarbatorilor Pascale – 26 apr 2024

Casa de Cultura a Studentilor

Despre eveniment

Concert vocal-simfonic dedicat Sarbatorilor Pascale – 26 apr 2024

Concertul vocal-simfonic dedicat Sărbătorilor Pascale din acest an reunește cele două mari ansambluri ale Filarmonicii „Moldova” – Corul academic „Gavriil Musicescu” și Orchestra simfonică – și îi are invitați pe soprana Veronica Anușca, mezzo-soprana Sorana Negrea, tenorul Lucian Corchiș și basul Ion Dimieru.
Concertul va fi dirijat de maestrul Tiberiu Soare, unul dintre cei mai apreciați dirijori din România.
Născut la București, Tiberiu Soare își desfășoară activitatea muzicală ca dirijor din 1999, aparițiile sale în fața publicului obținând, pe lângă aplauze, aprecierea unanimă a criticilor de specialitate și a colaboratorilor.
Tiberiu Soare este dirijor al Orchestrei Operei Naționale București și dirijor principal al Orchestrei Filarmonice din Sibiu. Între anii 2012-2015, a fost dirijor-șef al Orchestrelor și Corurilor Radio România, înregistrând alături de aceste ansambluri numeroase succese atât pe scena Sălii Radio, cât și în cadrul turneelor internaționale. A ocupat poziția de director artistic al Operei Naționale București și este invitat frecvent să dirijeze la pupitrul tuturor orchestrelor din România. În străinătate, activitatea sa a constat în colaborări cu numeroase ansambluri de prestigiu, cum ar fi: London Philharmonic Orchestra, Royal Philharmonic Orchestra (pe scena Royal Festival Hall din Londra), Orchestre National de l’Ile de France, Kammer Ensemble N (Stockholm), Musica Vitae Chamber Orchestra (Suedia), Osaka Chamber Symphony Orchestra, Orchestre Suisse-Romande (Geneva), Volksoper Viena (Stephanien Saal, Graz), precum și Sudwest Rundfunk Orchestra (Theatre de Champs-Elysees din Paris și Concertgebouw din Amsterdam).

Biletele se pot achiziționa on-line până în ziua concertului, la ora 12. După această oră, biletele se pot achiziționa de la casieria Filarmonicii.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri identificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Casa de Cultura a Studentilor

Abonează-te la newsletter

Primește pe e-mail informații despre evenimente, noutăți locale și multe altele.