Emo Kids’ Reunion – Spring Tour

Underground Pub

Despre eveniment

Emo Kids’ Reunion – Spring Tour

Dupa două ediții Emo Kids’ Reunion sold-out în Club Fabrica din București, am decis să aducem petrecerea și la Iași așa că vă așteptăm pe 17 mai în Underground Pub pentru o seară de neuitat.

Petrecerea asta e modul nostru de a celebra muzica adolescenței (și nu numai) și să ne strângem toți să ne bucurăm împreună de un playlist atent selecționat. Și hai să recunoaștem, de regulă ascultăm piesele astea doar acasă, în mașină sau în căști, dar acum o să le dăm drumul din nou la maxim în boxe!

Aranjează-ți bretonul, tapează-ți părului, nu uita nici de eyeliner și hai pe 17 mai în Underground Pub începând cu ora 23:00 și până când ne mai țin genunchii și spatele să dansam.

And in the night, we’ll wish this never ends.

!! Primele 50 de bilete early bird au inclus o Cuba Libre din partea casei !!

Banii pentru biletele achizitionate se pot restitui doar în cazul în care evenimentul se anulează sau se amână.
Accesul la eveniment este permis doar persoanelor peste 18 ani. Persoanele peste 16 ani trebuie însoțite de o persoană majoră.
Fără rasism, sexism, homofobie sau alte forme de ură în locație. De asemenea, vă rugăm să respectați locul, vecinii și oamenii din jur.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Muzica și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo și Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară. Prețul biletelor nu include și comisionul de procesare a vendorului iabilet.ro

Abonează-te la newsletter

Primește pe e-mail informații despre evenimente, noutăți locale și multe altele.