Serile Filmului Romanesc Editia a 15-a

Iasi

Despre eveniment

Serile Filmului Romanesc Editia a 15-a

Pasionați de film, promovăm, din 2010, filmul românesc din toate timpurile și punem reflectoarele pe bucuria întâlnirii în fața marelui ecran.
După 14 ani în care pasiunea noastră a luat forma unui festival-emblemă, ne bucurăm să anunțăm o ediție aniversară, programată între 31 iulie și 4 august 2024, la Iași.
Timp de cinci zile, evenimentul va aduce în prim-plan filme în avanpremieră și premieră, invitați și momente speciale dedicate celor care au adus o contribuție în teatrul și cinematografia românească.
Cea de-a 15-a ediție 📽 ne va duce în lumea unor mari personalități, pe care le iubim din filme, de pe marele sau micul ecran, din teatru sau din aparițiile ce inspiră.
Festivalul se va desfășura, ca în fiecare an, în mai multe spații din Iași, printre care Piața Unirii – Open Air, Ateneul Național din Iași, Amfiteatrul Palas, Casa de Cultură „Mihai Ursachi” Iași, alături de alte locații din Iași.
Mai multe detalii despre ediția de anul acesta, dar și despre programul de voluntariat, vor fi anunțate în curând, aici și pe www.festivalsfr.ro

Abonează-te la newsletter

Primește pe e-mail informații despre evenimente, noutăți locale și multe altele.